lauantai 26. syyskuuta 2015

Colorsplash

White rose/ valkoinen ruusu
Friday afternoon, I'm walking on the street of Mosta. Sun is shining and it's warm but breeze cools the air down. I'm not in a hurry and I don't need to be looking at the time. Feels almost like the time has stopped. A wonderful moment which I can enjoy by myself.

I'm looking around me and I see many beautiful things which would look great in a photo. I love taking photos but not in a way that I would buy all the very expensive tools to do it but because I enjoy doing it with my mobile camera. It travels with me always so it's easy to take a photo whenever I see something beautiful, something I can't leave behind me without keeping a memory.

Yesterday this thing that caught my eye were flowering plants. I work with plants and their colour, shape and texture inspire me. Some of them are lighter coloured than others, some have thorns, their leaves and flowers have different shapes. Even by seeing part of a plant usually also only from the leaf or flower it is possible to recognise the plant.

In my opinion plants and flowers in all the colours represent life. For example if bouquet of flowers is put to the table it instantly makes the space look more cozy. Same with adding an 

indoor plant to the room or even a fruit tree to the garden outside.

Below are these photos I took yesterday, I hope you enjoy their colorful beauty. //

On perjantai iltapäivä ja kävelen Mostan kadulla. Aurinko paistaa ja ilma on lämmin mutta tuulen vire viilentää. Ei ole kiire mihinkään, eikä tarvitse mennä kellon mukaan, melkein kuin aika pysähtyisi. Ihana hetki jonka saan viettää itsekseni.

Katselen ympärilleni ja näen kaikkea kaunista joita voisi ikuistaa kuviin. Rakastan valokuvausta, en sillä tavalla että hankkisin kaikki hienot ja kalliit laitteet, vaan  kännykällä omaksi ilokseni. Se kulkee aina mukanani, joten saan räpsäistyä kuvan kun näen jotain kaunista. Jotain jota en voi ohittaa kuvaamatta ja joka jättää jäljen ihanien muistojeni arkistoon.

Tällä kertaa tämä kaunis asia oli kukkivat kasvit. Työskentelen kasvien kanssa joka päivä ja niiden värit muoto ja tekstuuri inspiroivat minua. Jotkut ovat vaaleamman sävyisiä kuin toiset, toisissa taas on piikkejä, eri muotoisia lehtiä, villainen tai vahainen pinta, kukan väri ja muoto.. Näkemällä palan kasvin oksaa tai usein myös kukasta tai vain lehdestä on mahdollista tunnistaa mikä kasvi on kyseessä.

Mielestäni kasvit ja niiden eri värit kukissa ja lehdissä edustavat elämää. Esimerkiksi jos asettaa kimpun kukkia pöydälle, tila näyttää heti kodikkaammalta ja elävämmältä. Samoin vihreä huonekasvi sisällä tai vaikkapa hedelmäpuu ulkona.

Alta löytyy eilisen kuvasaldo. Toivottavasti viihdyt otosteni parissa. //
Close up of Bougainvillea flower/ ihmeköynnöksen kukinto

Bougaivillea/ ihmeköynnösOrange Hibiscus/ oranssi kiinanruusuRed Hibiscus/ punainen kiinanruusu


Jasmine/ Jasmiini


Plumbago
Many thanks for visiting my post!/
Kiitos että piipahdit lukemaan!

See you soon/
Kuulemisiin

♡ Annastiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti